Halaman

Selasa, Mac 23, 2010

beriani gam bendera pindah barang mana gula?


silalah dengar lagu ini sambil menghayati liriknya.. sangat bagus dan berkesan menanggalkan stress degil di dalam kepala otak.
untuk kesekian harinya aku tidak tidur pada waktu malam kerana mengejar deadline projek-projek yang melambak ini (saya ini student ya, bukan doktor maupun penoreh getah). tengah berblog-walk tiba2 mendapat award daripada Aku. demi untuk tidak menghampakan beliau aku pun terimalah dengan dada yang terbuka..

 Beautiful blogger? apa ini.. sejenis makanan kah?  ada pula beberapa soalan yang perlu aku jawab dan dengan secara jujurnya aku pun  menjawabnya..

1- Thanks & link the person that give you the award.
sudah. kepada  Aku

2- Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
ok la aku tak nak menghampakan korang.. aku pilih secara rawak je la
tubelawak (nohorom!)

3- Contact said Blogs and let them know they've won the award.
tak sempat banyak keja lagi nak buat. sori

4- State 7 things about yourself.
- sedang diet
- sedang merokok
- sedang menghabiskan kerja yang melambak
- sedang minum kopi
- sedang menaip
- sedang mendengar lagu mana gula
- sedang tension!
so senang cerita, aku memang takde mood nak menulis sebenarnya..

4 pemisangan(s):

.::WaNiE::. berkata...

laaa dengar lagu mana gula pun boleh stress lagi ke :p

harun berkata...

hehe kira slow skit la stress tu kalau dengar lagu gula.

MiSz MaNja berkata...

aku dapat gak award ni "BEAUTIFUL BLOGGER AWARD". dari title pun dah taw award ni untuk blogger perempuan. heheh... untuk lelaki nnt aku buat.. comin' soon dear.. heheh..

budak hitam berkata...

haha.. ni spesies lagu geli mat la ni kan?? mmg bleh ilang stress

Related Posts with Thumbnails