Halaman

Jumaat, Jun 17, 2011

2011

Ya Allah sedar tak sedar dh lama aku tak menulis blog.. hampir 8 bulan~!! giler ke ape.. yang penting bukan sebab musim berblogging eh (aku cuma mungkin sedikit hilang minat kebelakangan ini)
Sejak dah start nak membina hidup, kononnya malas berblogging lagi..Tapi mungkin ini je cara aku nak mengisi masa lapang kot (sebab sekarang kerja aku start tengahari.. deng!)

Tadi aku terbaca The Malay Mail ada sinopsis tentang The Infidel.. teringin jugak aku nak tengok apa disebalik ceritera ni..

1 pemisangan(s):

Awanama berkata...

Blogging je lah :) at least tau gak perjalanan citer hidup u

Related Posts with Thumbnails